Tuorin Lomamökit

Mökit

Majoitusvaihtoehtoja on neljä. Jutila on entinen maatilan talouskeskus, joka on peruskorjattu vuonna 2009. Jutilan kunnostettu piha tarjoaa hyvät leikkimahdollisuudet lapsille. Jutilassa on erillinen saunamökki rannassa. Jutilassa käytössä myös kunnostetut ulkorakennukset, joissa on mahdollista järjestää myös pienimuotoisia juhlia. Liiteri soveltuu kesäisin n. 100 hengen juhlien järjestämiseen, lisäksi lämpöeristetyssä Tallissa kokoustila n. 20 hengelle.

Jutila »

Aurinkopaikka, Aurinkorinne ja Ilta-Aurinko ovat kesämökkejä. Kaikissa näissä on oma ranta, sisäwc, sauna, takka, vene ja grillauspaikka. Ilta-Auringossa on hirsirakenteinen grillikatos ja Aurinkopaikassa grillikota.

Aurinkopaikka »

Aurinkorinne »

Ilta-Aurinko »

 

Kohteet sijaitsevat yksityistien varrella niemen rantaviivaa seuraten järjestyksessä: Aurinkopaikka, Jutila, Aurinkorinne ja Ilta-Aurinko. Mökit soveltuvat 2-7 hengelle. Jutilassa on majoitustilat 10 hengelle. Aurinkopaikka ja Jutila ovat käytössä ympäri vuoden. Aurinkorinne ja Ilta-Aurinko ovat vuokrattavissa talvisin säiden salliessa. Jämin matkailukeskukseen matkaa n. 6km.