Tuorin Lomamökit

Hinnasto

Mökki

Perus Vko

Perus Vkl

Sesonki Vko

Sesonki Vkl

Erikois

Jutila

700€

350€

800€

400€

900€

Aurinkopaikka

700€

400€

850€

450€

970€

Aurinkorinne

520€

260€

600€

300€

700€

Ilta-Aurinko

520€

260€

600€

300€

700€

 

Kesällä minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä perjantai. Myös lyhyempiä varausjaksoja kannattaa kysyä. Kohde on käytössänne tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Mahdollisuuksien mukaan joustamme kellonajoissa.

 

Hinnoittelukaudet

Sesonkikausi: hiihtoloma, pääsiäinen ja kesälomakausi.
Erikoiskausi: joulu, uusi vuosi ja juhannus.
Peruskausi: muut ajankohdat.

 

VARAUSEHDOT


Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut varaamastaan lomakohteesta ennakkomaksun, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

 

Varaaminen ja maksu

Varaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaalle varausvahvistus, jossa on tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Maksu on joko ennakko, loppumaksu tai koko vuokra. Jos varaus tehdään alle 6 viikkoa ennen loman alkua, peritään maksu yhdessä erässä. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on omistajalla oikeus perua varaus. Varaus vahvistuu ensimmäisen laskuerän tultua maksetuksi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruminen on ilmoitettava erikseen.

 

Peruutukset
Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli kohde saadaan vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa.


Avainten luovutus
Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovitulla tavalla. Asiakas jättää avaimet lähtiessään sovittuun paikkaan.

 

Oleskelu lomakohteessa

Vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, polttoaine lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Lomamökkien ja loma-asuntojen vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet (ellei toisin ole esitteessä kohteen kohdalla mainittu), mutta niiden vuokraamista hintaan 12 EUR/hlö voi tiedustella varaamisen yhteydessä. Mökkien vuokraushintaan eivät sisälly wc- ja talouspaperit. Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Oletamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Asiakas voi ostaa loppusiivouksen etukäteen hintaan 100 EUR. Mikäli asianmukaista loppusiivousta ei ole tehty, eikä sitä ole myöskään etukäteen tilattu, niin siivouksen hinta on 150 EUR.

 

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä
Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuoteita. Mahdollisista yövieraista on sovittava erikseen kohteen omistajan/huoltajan kanssa. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.